xrite_pantone.png

X-Rite a anuntat vineri inceperea definitivarii acordului prin care intentioneaza sa achizitioneze Pantone pentru 180 de milioane US$. X-Rite e cunoscut pentru masuratori cromatice si produsele sale de potrivire cromatica, iar Pantone este reconoscut ca leader mondial in design de culoare si creator al standardului in industrie Pantone Matching System, sau PMS.

Produsele PMS de la Pantone au devenit standardul in multe companii de print si editare pentru sistemul de potrivire a culorilor si pentru selectia de culoare. Pantone deasemenea s-a extins pentru a oferii standarde cromatice si in alte industrii precum web design si industria textila.

Tom Vacchiano, CEO de la X-Rite a comentat “Acest brand iconic este cemplementul perfect pentru X-Rite aducand experienta si pozitia pe piata pe care o detine Pantone in domeniul comunicarii cromatice si a standardelor ofertei noastre de produse si solutii cromatice.”

Pantone si X-Rite au colaborat in ultimii doi ani si au lansat produse comune printre care si huey and hueyPRO dispozitiv de calibrare a monitorului.

Cele doua comapanii planuiesc sa incheie afacea in toamna anului 2007.

autor: Jeff Gamet pe 24 August, 2007
sursa: http://www.macobserver.com/article/2007/08/24.8.shtml

  • Reddit
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter