Anul 2010 aduce cu sine cea de-a doua ediţie Visualart Challenge şi de data aceasta te provocăm să ne arăţi cum vezi tu ideea de ”viteză”.

visualart challenge 2010: viteza

Prezentare

Grijă mare, când spunem viteză, nu te limităm la maşini, ai libertate absolută de exprimare a conceptului. Ba mai mult, poți lucra în orice mediu – de la pictură, sculptură, colaj şi pictură digitală, pana la grafică 3D, film sau animaţie, atât timp cât lucrarea pe care o înscrii respectă regulamentul nostru. Şi pe lângă super-premiile pe care ţi le vom oferi în cazul în care juriul te declară câștigător, anul acesta organizăm şi o serie de workshopuri și conferinţe pe teme de design.

Pe scurt, Visualart Challenge 2nd Edition este cea mai bună oportunitate pentru tine, designerule, de a te face cunoscut.

Desfasurare

20 septembrie – 21 noiembrie: Trimiterea lucrărilor finale
22 noiembrie – 26 noiembrie: Jurizare
22 noiembrie – 26 noiembrie: Workshopuri tematice
26 noiembrie: Eveniment cu vernisaj, decernarea premiilor

Premii

Să zicem că te interesează Challenge-ul nostru de anul acesta. Să zicem că vrei să participi, că vrei să-ţi dedici timpul și neuronii spre transformarea temei noastre într-un vizual excepțional.

Păi în cazul ăsta, află că premiile vor fi pe măsură!

Locul I – 2500 EUR
Locul II – 1000 EUR
Locul III – 500 EUR

Iar asta pe lângă multe alte premii surpriză pe care ţi le vom pune în braţe la festivitatea de premiere în cazul în care juriul nostru te declară câştigător! Sună bine, nu?

Deadline-ul pentru înscrieri este 21 noiembrie 2010.

  • Reddit
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter

No Responses to “ Visualart challenge 2010: Viteza ”  

  1. No Comments

Leave a Reply