Dupa un debut solid in New York in ‘05, Cut&Paste s-a raspandit in orase noi in ’06, iar anul acesta s-a intors in stil mare.

cut-and-paste-2007

Dedicat consolidarii retelelor creative si incurajarii designerilor grafici, C&P gazduieste o serie de competitii live de design in toata lumea. In orasele majoare, C&P iroleaza design hotshots pentru a-si propune lucrarile spre evaluare pentru competitiile locale. Opt concurenti sunt selectati pentru a se infrunta fata-in-fata in serii de batalii de 15 minute.

Chiar daca nu esti designer, experienta este unica, publicul poate observa fiecare etapa a design-ului in devenire pe ecrane masive deasupra fiecarui participant.

C&P a marit premiile pentru competitie iar toti cei prezenti se pot alatura actiunii prin participarea la o competitie destinata publicului, cu ajutorul Wacom Cintiq interactive pen display.

Un exemplu de participant, castigatorul editiei ’06 din Chicago.

Termenul limita pentru inscrieri este 17 Iulie, asa ca… daca sunteti designer in cautarea gloriei eterne, expunere glabala, sau doar in cautarea unor premii sub forma de echipament, poftiti pe teren.

sursa: http://www.cutandpaste.com/events/
via: http://www.joshspear.com/item/cut-paste-07/

  • Reddit
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter