Coplesitoare stiri publicate in final astazi, a fost achizitionata firma de software InterAKT originara din Romania, baietii responsabili pentru unele dintre cele mai utile extensii pentru Dreamweaver in bransa si pentru acel “mic si dulce” Javascript editor, JSEclipse.

Oficial vorbind, achizitia v-a imbunatati produsele Adobe, incluzand softurile Macromedia® Dreamweaver® si Adobe® Flex® , si v-a sustine prezenta Adobe in Estul Europei. Nu ma intrebati detalii despre deal, dar e clar ca din punct de vedere comercial prezinta oportunitati excitante pentru a extinde posibilitatile Dreamweaver-ului pentru dezvoltarea aplicatilor web si simultan sa extinda Flex.

Alexandru Costin si Bogdan Ripa au creat o echipa de speriat care intradevar intelege ce inseamna dezvoltarea aplicatilor web si care a lansat cateva tehnologii pasionanate, si care vor fi furnizare prin Adobe Labs, suspendat, sau disponibile cu Kollection – o versiune nou extinsa a MX Kollection Pro, cel mai popular produs al InterAKT.

In special, JSEclipse v-a fi postat pe Adobe Labs in scurt timp, iar Phakt v-a fi postat gratuit pe Exchange.

autor: Ben Watson pe 06 Septembrie, 2006
sursa: http://blogs.adobe.com/imho/2006/09/interakt_with_a.html

  • Reddit
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Digg
  • Twitter